MagyarRomânăEnglish

Pagina principală / Ştiri /

acum 5 ani

Dr. Pénzes Zsolt, directorul Departamentului de Ecologie al Universității Szeged din Ungaria și dr. Gallé Róbert, directorul adjunct, au vizitat Departamentul nostru

Scopul vizitei din perioada 6-14 noiembrie a fost înnoirea acordului de cooperare între cele două Departamente, discuții legate de organizarea unui program comun de studii de masterat în domeniul Științei Mediului, cercetare, respectiv cursuri comune pentru studenți.

În data de 12 noiembrie, în cadrul Serilor Academice, dr. Gallé Róbert a vorbit despre experiențele sale dobândite în timpul unei expediții în Maroc, prezentare care s-a bucurat de mare interes.

Ştiri

Minute Verzi cu dr. Ágnes Balázsi

Anita Deák de la Radio Agnus a condus un interviu cu dr. Ágnes Balázsi despre relaţia noastră cu natura. Colega noastră a accentuat importanţa acestei relaţii şi de asemenea a vorbit despre posibilităţile de a menţine această relaţie pe termen lung.

acum 2 luni

 

Începerea anului universitar pe timp de pandemie

În primele săptămâni din noul an academic accentul va fi pus pe orele de laborator şi seminarii care necesită prezenţa studenţilor şi profesorilor în incinta facultăţii. Rugăm studenţii şi profesorii să citească cu atenţie regulamentul în vigoare referitor la timpul petrecut în clădirea facultăţii.

acum 3 luni

 

Toate ştirile »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Departamentul de Ştiinţa Mediului, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro