MagyarRomânăEnglish

Pagina principală / Ştiri /

acum 4 ani

Studentă în anul I. în cadrul programului de master „Protecția și monitorizarea mediului” a câștigat o bursă de cercetare Márton Áron

Eszter Rápó, studentă în anul I. în cadrul programului de master “Protecția și monitorizarea mediului” a câștigat pentru a doua oară o bursă de cercetare Márton Áron, oferită de Ministerul Afacerilor Externe și al Comerțului din Ungaria, cu un proiect intitulat Îndepărtarea coloranților sintetici din soluții apoase cu ajutorul proceselor ecologice".

Proiectul se derulează sub tutoriatul lectorului universitar Dr. Szende Tonk și sub îndrumarea științifică a profesorului universitar Dr. Adalbert Balog.

Ştiri

Minute Verzi cu dr. Ágnes Balázsi

Anita Deák de la Radio Agnus a condus un interviu cu dr. Ágnes Balázsi despre relaţia noastră cu natura. Colega noastră a accentuat importanţa acestei relaţii şi de asemenea a vorbit despre posibilităţile de a menţine această relaţie pe termen lung.

acum 2 luni

 

Începerea anului universitar pe timp de pandemie

În primele săptămâni din noul an academic accentul va fi pus pe orele de laborator şi seminarii care necesită prezenţa studenţilor şi profesorilor în incinta facultăţii. Rugăm studenţii şi profesorii să citească cu atenţie regulamentul în vigoare referitor la timpul petrecut în clădirea facultăţii.

acum 3 luni

 

Toate ştirile »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Departamentul de Ştiinţa Mediului, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro