MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

6 éve

Ballagás karunk új épületében

2014. június 14-én, szombaton, ballagott a Környezettudomány szak 14 végzős hallgatója. A Kar Tordai úti épületében első alkalommal került sor ballagási ünnepélyre.

Az ünnepélyt megelőzte egy "utolsó osztályfőnöki óra", melyre a ballagókon kívűl a tanszék oktatói  is összegyűltek. Ezután a végzősök átvonultak az épület Aulá-jába, ahol a Kar és a tanszékek vezetői búcsúztatták ünnepélyes keretek között a különböző szakok végzős hallgatóit, majd sor került a diplomák és díjak kiosztására. A Környezettudomány szak végzősei részéről Horváth Mitzi összegezte az elmúlt három év élményeit és emlékeit, és tolmácsolt köszönetet a tanszék oktatói és az oktatást segítő kollégák irányába. Ünnepi beszéde elérhető az alábbi linken: Horvát Enikő búcsúbeszéde.

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro