MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

4 éve

Elballagott a végzős évfolyamunk

Idén június 11-én ballagott a 2013-2016-os évfolyamunk 11 hallgatója.

A ballagás napja egy szűkebb körű tanszéki búcsúztatással kezdődött, az oktatók megosztották útravaló gondolataikat a végzősökkel és egy zenés-fotóösszeállítással emlékeztek meg az elmúlt három év fontosabb eseményeiről. A kari szintű ballagási ünnepségre a Farkas utcai református templomban került sor, ahol a Református Kollégium kórusának előadásában hangzott el a Gaudeamus igitur. A végzős hallgatókat dr. Kása Zoltán, a Sapientia – EMTE szenátusának elnöke köszöntötte. A tanszék részéről dr. Urák István tanszékvezető búcsúztatta a hallgatókat. Végzőseink nevében Rápó Eszter mondott beszédet, és Caiser-Fekete Dalma verset szavalt.

Kedves végzős hallgatóink, Wangari Maathai béke Nobel-díjas biológus, a Zöld Öv Mozgalom megalapítójának szavaival búcsúzunk tőletek: „Amíg nem ásol egy gödröt, nem ültetsz el benne egy fát, nem öntözöd, és nem viseled gondját, nem tettél semmit. Pusztán beszéltél.”

Sok sikert kívánunk nektek az életben!

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

13 napja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro