MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

7 éve

Épületavatás

Ünnepélyes keretek között adták át 2013. október 4-én a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Természettudományi és Művészeti Karának új épületét Kolozsváron, mely otthont ad három tanszék több mint 250 hallgatójának.

A szalagavatásra Dávid László rektor úr, Tonk Márton dékán úr és Semjén Zsolt úr, Magyarország miniszterelnök-helyettese lettek felkérve. Az egyetem kéttornyú, impozáns épületét az alapító egyházak püspökei áldották meg. Az ünnepséget követően a vendégek meglátogatták az épületet, betekintést nyertek a természettudományi laboratóriumokban folyó munkába, és elbeszélgettek a hallgatókkal.

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro