MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

6 éve

Görögországi terepgyakorlat 2016

Idén május 23 és 30 között vettünk részt a görögországi terepgyakorlaton. A helyszín az előző évekből jól ismert Leptokaryá volt.

A terepgyakorlaton a Sapientia EMTE három helyszínéről vettek részt diákok. A csoportmunka, amely biológia- és kémiatudást, valamint kreativitást és kitartást követelt összekovácsolta a különböző szakokról jött diákokat. A programból nem hiányzott a búvárkodás, hajózás, valamint a hegymászás sem. Idén először három oktatónak sikerült meghódítani a hófoltokkal tarkított, helyenként hihetetlenül meredek oldalú 2918 m-es Mytikas csúcsot. A diákok érdeklődést mutattak az opcionálisan meghirdetett fotópályázat iránt is. A tájfotó kategóriában Lakatos Tamás, III. éves hallgató nyert, az élővilág kategóriában pedig Száraz Alpár, II. éves hallgató. A nyertes fotók:

A csoportverseny nyertese a Team Spartan csapat volt. A terepgyakorlatról összeállított videójuk az alábbiakban megtekinthető.

Team Spartan Filmje

A terepgyakorlatról összeállított fotóalbum megtekinthető itt:

Hírek

Felvételi, 2022 ősz

1 hónapja

 

Görögországi terepgyakorlat, 2022

Két év kimaradás után idén május-júniusban sor került a görögországi terepgyakorlatra, amelyen a Környezettudmány Tanszék hallgatóihoz csatlakoztak az agrármérnöki és erdőmérnöki szakok hallgatói is.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro