MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

8 éve

Iskola másként 2013

Az Iskola másként egy hetes programban (2013. április 2–5.) tanszékünk is kivette a részét: hat városban, hét iskolában került sor tudománynépszerűsítő előadások tartására. Ellátogattunk Bánffyhunyadra, Szatmárnémetibe, Barótra, Csíkszeredába, Sepsiszentgyörgyre és Gyergyószentmiklósra.

 

A diákok, tanárok érdeklődéssel hallgatták a bemutatókat. A szatmárnémeti Református Gimnáziumban sor került az Egyetem házhoz jön! címet viselő felvételi kampány keretében kisorsolt videoprojektor ünnepélyes átadására, a sepsiszentgyörgyi Református Kollégium és Székely Mikó Kollégium diákjaival folytatott közös laboratóriumi munka során pedig a levelek festékanyagainak kromatográfiás szétválasztására és a kerti talajok foszfáttartalmának meghatározására.

 

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro