MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

6 éve

Iskola másként 2015

Az Iskola másként programban (2015. április 7–10.) tanszékünk is kivette a részét: hét városban, nyolc iskolában került sor tudománynépszerűsítő előadások tartására: Aradon a Csiky Gergely Főgimnáziumban, Szatmárnémetiben a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban, Nagybányán a Németh László Elméleti Líceumban, Nagyváradon az Ady Endre Líceumban, Kézdivásárhelyen a Református Kollégiumban és a Nagy Mózes Elméleti Líceumban, Gyergyószentmiklóson a Salamon Ernő Elméleti Líceumban, Kolozsváron az Apáczai-Csere János Elméleti Líceumban. A diákok, tanárok érdeklődéssel hallgatták a bemutatókat.

Írtak rólunk Aradon.

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro