MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

7 éve

Jól teljesítettünk a XX. ETDK-án

Idén a KMDSZ szervezésében sorra került XX. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencián nyolc diákunk vett részt, öten a Környezettudomány szekcióban, két diák a Földrajz szekcióban és egy diák a Biológia szekcióban.

Kántor Izolda és Varga Krisztina mesteris hallgatók a “Városban és város közelében nőtt mezei csiperke fogyaszthatóságának felmérése az elemösszetétel alapján” című dolgozatukkal (témavezető dr. Zsigmond Andreea-Rebeka egyetemi adjunktus, Sapientia EMTE), valamint Szabó Ágota Réka harmadéves alapképzéses hallgatónk a “Természetes erdősztyeppek és tájidegen fenyőültetvények pókközösségei és funkcionális diverzitásuk” című dolgozatával (témavezetők: dr. Gallé Róbert egyetemi adjunktus a Szegedi Tudományegyetemen és dr. Urák István egyetemi docens, Sapientia EMTE) I. díjban, Rákossy Izabella mesteris hallgatónk pedig a “Kovaalga-közösségek összehasonlítása az élőhelyük függvényében egy máramarosi tőzeglápban” (témavezető dr. Szigyártó Lídia-Irma egyetemi adjunktus, Sapientia EMTE) II. díjban részesültek a Környezettudomány szekcióban és tovább jutottak a Magyarországon megszervezésre kerülő XXXIV. OTDK-ra.

Gratulálunk a hallgatóknak és a témavezetőiknek!

Hírek

Budapesti tanulmányúton a harmadéveseink

Február végén (19-24 között) a Környezetettudomány szak harmadéves hallgatói a Makovecz-program keretében Budapestre látogattak. A tanulmányút főszervezője dr. Weiszburg Tamás professzor úr volt.

2 hónapja

 

XIX. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia

Idén április 3-5 között kerül sor az évente megszervezett környezettudományi konferenciára, amleyet a debreceni Atommagkutató Intézettel közösen szervezünk. A konferenciára szeretettel várjuk oktatók, kutatók, egyetemi hallgatók és doktoranduszok jelentkezését.

2 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro