MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

7 éve

Könyvadomány Guha Pétertől, a Helvetia-Hungaria Társaság alelnökétől

Július 30-án látogatott el egyetemünkre Guha Péter, a Helvetia-Hungaria Társaság alelnöke, aki egy nagyon értékes, természettudományi könyvekből álló könyvadományt adott át a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Természettudományi és Művészeti Karán működő Tonk Sándor Könyvtárnak.

Ezek között szerepelt egy Közép-Európa flórájáról készült könyvsorozat (Illustrierte Flora von Mittel-Europa), valamint nagytatája, a híres geológus, geográfus és néprajzkutató Prinz Gyula könyvei, aki 1940-1945 között a kolozsvári Ferenc József Tudományegyetem professzora volt.

 

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro