MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

5 éve

Környezettudomány szakos hallgatóink sikeres részvétele a XVIII. ETDK-n

A Sapientia EMTE Környezettudomány Tanszékét öt harmadéves hallgató képviselte dolgozatokkal és előadásokkal a 2015. május 21–24. között lezajlott XVIII. reál- és humántudományi Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciának (ETDK) a Környezettudomány szekciójában.

Az elért eredményeiknek köszönhetően, közülük hárman szereztek jogot a 2017. tavaszán megrendezendő XXXIII. OTDK-n való részvételre: Kántor Izola az “Erdély különböző településein termesztett spenót (Spinacia oleracea L.) összehasonlító nyomelem-analízise” című dolgozatával (témavezető: dr. Zsigmond Andrea), amellyel III. díjat nyert, továbbá Varga Krisztina a “Bükk-erdőből és Erdélyi-szigethegységből származó gombák összehasonlító elemanalízise” című dolgozattal (témavezető: dr. Zsigmond Andrea), amellyel dicséretben részesült, és Rákossy Izabella az “Erdélyi és bukovinai tőzeglápok kovaalga-közösségei” című dolgozatával (témavezető: dr. Szigyártó Lídia).

Szívből gratulálunk a hallgatóknak és a vezetőtanároknak az ETDK-n való részvételükhöz és az elért eredményeikhez!

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro