MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

12 éve

Nyílt Napok

Ismét Nyílt Napok! Érdekes kísérletekkel, vetélkedőkkel várjuk a betérőket 2011. május 12.-én csütörtökön a Déva utca 19 szám alatt.

A kísérletek és a laboratóriumi munkák négy színhelyen, négy tudományág (biológia, kémia, fizika és geológia) zajlanak le. Lehetőség van arra, hogy a diákok kedvenc tudományterületükön barátkozzanak a gyakorlati tevékenységekkel.

A szervezés megkönnyítése érdekében kérjük legkésőbb május 10.-ig jelezzék részvételi szándékukat, valamint a diákok számát az kornyezettudomany@kv.sapientia.ro e-mail címen.

Részletes program!

 

Hírek

Domus Emléklappal tüntették ki oktatónkat

A Magyar Tudományos Akadémia 25 évvel ezelőtt, 1997-ben indította el a Domus Hungarica Scientiarum et Artium ösztöndíjprogramot. Kollégánk, dr. Urák István docens egyike a legsikeresebb pályázóknak.

2 hónapja

 

Balázs Ferenc Ifjúsági Díjat nyert hallgatónk, András Bernadett

Az Országos Magyar Diákszervezet által meghirdetett Balázs Ferenc Ifjúsági Díj egyik nyertese harmadéves hallgatónk, András Bernadett, aki a XXV. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencián bemutatott dolgozatával pályázott.

2 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro