MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

4 éve

Thieme Nóra, “Every Can Counts Romania” ösztöndíj nyertese

Thieme Nóra, környezettudomány szakos végzős hallgatónk nyerte az Alucro non-profit alapítvány által meghirdetett három „Every Can Counts” ösztöndíj egyikét.

Hallgatónk nyertes esszéje és a versenyre készített bemutatófilmje a medve-ember konfliktusok csökkentésével foglalkozik, "Alternatív módszerek a mezőgazdasági  területek és az állatállomány védelmére, alumínium dobozok újrahasznosításával" címmel. Gratulálunk!

Az esszé teljes szövege megtalálható az Alucro Alapítvány projekjének honlapján: http://everycancounts.ro/en/metode-alternative-de-protejare-a-terenurilor-agricole-si-a-septeului-prin-reciclarea-dozelor-de-aluminiu/

A bemutató videó megtekinthető alább:

https://www.youtube.com/watch?v=RmUHmu7e4zg

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

13 napja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro