MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

6 éve

Tudománynépszerűsítő előadások Kolozsváron

Október harmadik hetében Kolozsváron sor került két tudománynépszerűsítő előadásra. Az Apafi Mihály Református Egyetemi Kollégium kezdeményezésére tanszékünk oktatói előadássorozatot terveztek a kollégium diákjai számára. Az előadásokra havi rendszerességgel fog sor kerülni a kollégium épületében, az Avram Iancu (Bocskai) tér 14-15. szám alatt. Az első előadásra október 14-én került sor, melyet dr. Zsigmond Andrea tartott meg A természetben elrejtett információ címmel.

A másik előadás a Györkös Mányi Albert Emlékház Ember és Természet Kollégium sorozatában került bemutatásra, melyet dr. Mócsy Ildikó, nyugalmazott egyetemi docens tartott október 15-én Lakóterünk a fizikus szemszögéből címmel.

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro