MagyarRomânăEnglish

Pagina principală / Conferinţe /

22.01.2014

Ediţia a 10-a a Conferinţei de Ştiinţa Mediului din Bazinul Carpatic

Conferinţa de Ştiinţa Mediului din Bazinul Carpatic este organizată a zecea oară de către Catedra de Ştiinţa Mediului de la Facultatea de Ştiinţe şi Arte a Universităţii Sapientia. Ediţia din anul acesta va avea loc în perioada 26–29. martie 2014. la Cluj.

Scopul şi obiectivele conferinţei: de a uşura prezentarea rezultatelor cercetărilor de ştiinţa mediului din Bazinul Carpatic. Conferinţa oferă o oportunitate pentru a discuta aspecte teoretice şi metodologice, schimburi de opinii şi perspective de mediu. Totodată oferă oportunitate pentru cercetători, profesori, studenţi şi doctoranzi de a pune bazele unor relaţii profesionale şi cooperare.

Limba oficială a conferinţei: maghiară şi engleză.

Domeniile principale ale conferinţei: fizica mediului, chimia mediului, biologia mediului, geografia mediului, geologia mediului, arhitectură şi mediu, educaţia mediului, energii alternative, ştiinţa agro-mediului.

Locaţia conferinţei: Cluj-Napoca, clădirea Facultăţii de Ştiinţe şi Arte al Universităţii Sapientia, Calea Turzii Nr. 4.

Ştiri

Minute Verzi cu dr. Ágnes Balázsi

Anita Deák de la Radio Agnus a condus un interviu cu dr. Ágnes Balázsi despre relaţia noastră cu natura. Colega noastră a accentuat importanţa acestei relaţii şi de asemenea a vorbit despre posibilităţile de a menţine această relaţie pe termen lung.

acum 10 zile

 

Începerea anului universitar pe timp de pandemie

În primele săptămâni din noul an academic accentul va fi pus pe orele de laborator şi seminarii care necesită prezenţa studenţilor şi profesorilor în incinta facultăţii. Rugăm studenţii şi profesorii să citească cu atenţie regulamentul în vigoare referitor la timpul petrecut în clădirea facultăţii.

acum o lună

 

Toate ştirile »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Departamentul de Ştiinţa Mediului, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro