MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

7 éve

Elsősegélynyújtás – előadás és bemutató (2013. november 15.)

November 15-én az Erdély Mentőcsoport (Kolozs-Torda) két tagja (Székely Zelyke-Kata és Todea Erika) tartott előadást és gyakorlati bemutatót a Környezettudomány Tanszék hallgatóinak és tanárainak az elsősegélynyújtással kapcsolatos alapvető tudnivalókról, arról, hogy milyen módon kell ellátni a gyakoribb sérüléseket (akár a terepezések vagy laborgyakorlatok közben előfordulókat), hogyan szállíthatjuk a sérülteket, illetve mit közöljünk a kihívott mentősökkel. Az előadóknak köszönjük a bemutatót, a hallgatóknak pedig az aktív részvételt!

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro