MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

4 éve

Évnyitó kirándulás a Bükkben

Egy Bükki tanulmányi út keretében – hegyre fel és völgybe le – kapcsolódtak ki az első évesek az első heti regisztráció okozta fáradalmakból és izgalmakból.

Az indulást követő első lendületből a Gálcsere-gerincére kapaszkodtunk fel, ahonnan szép kilátás nyílt a Bükkre és a Gorbó-hegyre (közben hangyásztunk és gombásztunk). Rövid pihenő után leereszkedtünk a Plecska-patak völgyébe, ahol megkezdődött a kövületvadászat. Utunk felvitt a Szénégető-tetőre, ahonnan meredek lejtőkön és szűk völgyeken keresztül végül eljutottunk a Gorbó-patakhoz, majd visszakanyarodhattunk Kolozsvárra. Folytatás következik…

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

13 napja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro