MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

5 éve

Hallgatók a XXI. Vegyészkonferencián

2015. szeptember 23-27 között került sor Csíksomlyón az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság szervezésében a XXI. Nemzetközi Vegyészkonferenciára.

Ezen az eseményen a környezettudomány szak három hallgatója (Molnár Sipos Enikő II. év, Lakatos Ibolya és Rápó Eszter III. év) is részt vett dr. Tonk Szende adjunktus vezetésével, akik közül a diák-poszter szekcióban Lakatos Ibolya és Rápó Eszter elnyerte a Magyar Kémikusok Egyesületének díját (III. helyezés) "Vízinövények (Eichhorniacrassipes, Salvinianatans) válasza EriokrómfeketeT festékanyagra" című poszterével. Gratulálunk és sok sikert a továbbiakban!

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

13 napja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro