MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

11 éve

IX. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia

Idén június 13–15.-e között került sor a Miskolci Egyetem és a Sapientia EMTE közös szervezésében a IX. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferenciára, Miskolcon.

A Konferencián több mint 120 résztvevő volt jelent 5 országból (Magyarország, Ukrajna, Szlovákia, Szerbia és Románia), 6 plenáris előadás és 80 előadás hangzott el 10 szekcióban, valamint több mint 30 poszter került bemutatásra. A konferencia egy kitűnő alkalom volt bemutatni a kolozsvári Környezettudomány és a csíkszeredai Biomérnöki Tanszékeken folyó kutatások újabb eredményeit, és ott helyben megvitatni azokat. A konferencia egy tanulmány jellegű kirándulással zárult.

 

 

 

Hírek

Budapesti tanulmányúton a harmadéveseink

Február végén (19-24 között) a Környezetettudomány szak harmadéves hallgatói a Makovecz-program keretében Budapestre látogattak. A tanulmányút főszervezője dr. Weiszburg Tamás professzor úr volt.

2 hónapja

 

XIX. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia

Idén április 3-5 között kerül sor az évente megszervezett környezettudományi konferenciára, amleyet a debreceni Atommagkutató Intézettel közösen szervezünk. A konferenciára szeretettel várjuk oktatók, kutatók, egyetemi hallgatók és doktoranduszok jelentkezését.

2 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro