MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

8 éve

Nem mindennapi kiállítás

Nem mindennapi kiállítás nyílt Székelyudvarhely belvárosában található üzletek kirakatában, a Vulticulus Földrajzi Társaság kezdeményezésére, amely létrehozásában és előkészítésében Tanszékünk két oktatója, Wanek Ferenc nyugalmazott tanár és Tóth Attila tanársegéd is részt vettek.

A kiállítás anyagát a Haáz Rezső Múzeumban található Bányai János hagyatékából kiválogatott székelyföldi kövületek (őshering, lábasfejüek, mamut agyar és örlőfog, csigák és kagylók, barlangi megdve agyar, növényi level és szárlenyomatok, stb.) képezték.

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

2 hónapja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro