MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

4 éve

Pécsi oktató látogatta meg tanszékünket

Szeptember 26–30-a között Dr. Pernyeszi Tímea Judit egyetemi adjunktus a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karáról meglátogatta tanszékünket az Erasmus oktatói ösztöndíj program keretében.

Dr. Pernyeszi Tímea Judit előadást tartott a Kémiai elemek környezeti kémiája címmel, amelyben kitért a szerves és szerves szennyezők sorsára a környezetben, azok transzportjára, elterjedésére, akkumulációjára, valamint a környezetben lejátszódó kémiai folyamatok termodinamikai és kinetikai törvényszerűségeire. Jellemezte a bio- és geokémiai határfelületeken lejátszódó kémiai jelenségeket, valamint a természetes talajkomponensek, a mikroorganizmusok és a szennyezőanyagok közt fellépő kölcsönhatásokat.

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

13 napja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro