MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

4 éve

Szegedi oktatók látogattak tanszékünkre

Az idei tanév második hetében az Erasmus+ oktatói mobilitás program keretében dr. Ördög Attila és dr. Poór Péter biológusok látogatták meg tanszékünket, akik a Szegedi Tudományegyetem Növénybiológiai Tanszékének oktatói.

Az előadásokon az alapképzésben részesülő másod- és harmadéveseink, valamint a mesterképzésben részt vevő hallgatóink voltak jelen, ahol lehetőségük nyílt arra, hogy általános képet alkossanak a fito(bio)remediációról és a sóstressz növényekre gyakorolt hatásáról.

Vendégeink meglátogatták a botanikus kertet, részt vettek egy csoportos kiránduláson, Torockón, és megmászták a Székelykövet.

Hírek

Zöld percek dr. Balázsi Ágnessel

Interjú készült az Agnus Rádió Zöld Percek című rovatában, amelyben munkatársunk, dr. Balázsi Ágnes, beszélgetett Deák Anita műsorvezetővel az ember-természet kapcsolat fontosságáról és fenntarthatóságról.

13 napja

 

Tanévkezdés a járvány idején

Az első hetekben tömbösített gyakorlati órákat tartunk minden évfolyamon. Figyelembe véve az országos járványügyi intézkedéseket, megkérünk minden hallgatót és oktatót, hogy figyelemmel olvassa el az egyetem épületében való tartózkodásra vonatkozó szabályzatot.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro