MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

5 éve

Szegedi oktatók látogattak tanszékünkre

Az idei tanév második hetében az Erasmus+ oktatói mobilitás program keretében dr. Ördög Attila és dr. Poór Péter biológusok látogatták meg tanszékünket, akik a Szegedi Tudományegyetem Növénybiológiai Tanszékének oktatói.

Az előadásokon az alapképzésben részesülő másod- és harmadéveseink, valamint a mesterképzésben részt vevő hallgatóink voltak jelen, ahol lehetőségük nyílt arra, hogy általános képet alkossanak a fito(bio)remediációról és a sóstressz növényekre gyakorolt hatásáról.

Vendégeink meglátogatták a botanikus kertet, részt vettek egy csoportos kiránduláson, Torockón, és megmászták a Székelykövet.

Hírek

Herman Ottó-éremmel tüntették ki Tonk Szende kollégánkat

Herman Ottó-éremmel tüntette ki a Magyar Természettudományi Társulat tanszékünk oktatóját, dr. Tonk Szende egyetemi docenst.

16 napja

 

Évindító kirándulás a Bácsi-torokban és a Csigadombon

Az évnyitó SapiTúrán az idén is kolozsvárkörnyéki útvonalat választottunk. Első és harmadéves hallgatókkal a Bácsi-torok és a Csigadomb kövületgazdag feltárásait jártuk körbe és megtárgyaltuk a helyhez kötött környezeti problémákat.

1 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro