MagyarRomânăEnglish

Főoldal / Hírek /

4 éve

Szegedi oktatók látogattak tanszékünkre

Az idei tanév második hetében az Erasmus+ oktatói mobilitás program keretében dr. Ördög Attila és dr. Poór Péter biológusok látogatták meg tanszékünket, akik a Szegedi Tudományegyetem Növénybiológiai Tanszékének oktatói.

Az előadásokon az alapképzésben részesülő másod- és harmadéveseink, valamint a mesterképzésben részt vevő hallgatóink voltak jelen, ahol lehetőségük nyílt arra, hogy általános képet alkossanak a fito(bio)remediációról és a sóstressz növényekre gyakorolt hatásáról.

Vendégeink meglátogatták a botanikus kertet, részt vettek egy csoportos kiránduláson, Torockón, és megmászták a Székelykövet.

Hírek

Vörös Lajos előadása a Világutazók sorozatban

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az első évad második előadására, amikor Vörös Lajos, az Ökológiai Kutatóközpont Balaton Limnológiai Intézet (Tihany, Magyarország) kutató professzorának hosszú útját követhetjük végig Asztanától egész az Aral-tóig.

2 hónapja

 

XVI. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia

Idén 16. alkalommal szervezzük meg a Kárpát-medencei Környezettudományi Konferenciát. A konferencia helyszíne az Eötvös Loránd Tudományegyetem lesz, Budapesten. A konferencia időpontja: április 1-4.

3 hónapja

 

Összes hír »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Környezettudomány Tanszék, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro