MagyarRomânăEnglish

Pagina principală / Erasmus /

19.08.2020

Studenţii noştri la Malta

Doi studenți care au obținut licența în iulie în cadrul departamentului nostru iau parte la activități de specializare în domeniul științei de mediu în Malta, în orașul Bahar ic-Caghaq.

Attila Ambrus (a terminat specilizarea de master) și Tímea Székely (licențiată în Știința Mediului) sunt prieteni de mulți ani, și au decis să opteze pentru experiențe de specialitate în cadrul programului Erasmus+. Au depus cereri la mai multe centre și grădini zoologice din Uniunea Europeană, dintre care au ales Mediterraneo Marine Park (https://mediterraneopark.com/the-park/) din Malta.

Spre bucuria lor, amândoi au primit bursă pentru patru luni. Deși totul era pregătit administrativ, plecarea lor a devenit incertă din cauza restricțiilor impuse de pandemie. După examenele de licență totuși au reușit să plece, deoarece Malta a decis să primească cetățenii români.

Ca voluntari Attila se ocupă cu reptile și păsări (în special cu papagali), iar Timi cu mamifere marine (lei de mare din Patagonia și delfini cu bot gros).

Le dorim mult succes și multe experiențe plăcute și utile!

Ştiri

Minute Verzi cu dr. Ágnes Balázsi

Anita Deák de la Radio Agnus a condus un interviu cu dr. Ágnes Balázsi despre relaţia noastră cu natura. Colega noastră a accentuat importanţa acestei relaţii şi de asemenea a vorbit despre posibilităţile de a menţine această relaţie pe termen lung.

acum 13 zile

 

Începerea anului universitar pe timp de pandemie

În primele săptămâni din noul an academic accentul va fi pus pe orele de laborator şi seminarii care necesită prezenţa studenţilor şi profesorilor în incinta facultăţii. Rugăm studenţii şi profesorii să citească cu atenţie regulamentul în vigoare referitor la timpul petrecut în clădirea facultăţii.

acum o lună

 

Toate ştirile »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Departamentul de Ştiinţa Mediului, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro