MagyarRomânăEnglish

Pagina principală / Ştiri /

acum 5 ani

Burse speciale câștigate de studenții noștri

În acest semestru două studente au câștigat burse speciale.

Una dintre câștigătoarele bursei Barabási László din acest an este studenta Nóra Thieme de la  Universitatea Sapientia, Facultatea de Științe și Arte Cluj-Napoca, de la secția Știința Mediului, anul III, cu cercetarea ei referitoare la conflictele dintre ursul brun carpatin și oameni în Regiunea Secuimii (Coordinator științific: dr. Tibor Hartel). Bursa Barabási László a fost prezentată în cadrul programului de burse a Fondației Pillangó, cu sediul în New York, care dorește să contribuie la finanțarea studiilor superiare a studenților cu naționalitate maghiară cu merite excepționale din Transilvania, care doresc să-și continue studiile în limba maternă.

 

Eszter Rápó, studentă în anul III la secția de Știința Mediului a câștigat o bursă de cercetare pentru anul de studiu 2015/2016, oferită de Colegiul Márton Áron în cadrul unui proiect comun al Ministeriului Resurselor Umane din Ungaria și al Institutului Balassi din Budapesta (Coordinator științific: dr. Szende Tonk). Obiectivul cercetării este dezvoltarea unei metode eficiente de fitoremediere pentru înlăturarea coloranților din apele naturale.

Ştiri

Minute Verzi cu dr. Ágnes Balázsi

Anita Deák de la Radio Agnus a condus un interviu cu dr. Ágnes Balázsi despre relaţia noastră cu natura. Colega noastră a accentuat importanţa acestei relaţii şi de asemenea a vorbit despre posibilităţile de a menţine această relaţie pe termen lung.

acum 2 luni

 

Începerea anului universitar pe timp de pandemie

În primele săptămâni din noul an academic accentul va fi pus pe orele de laborator şi seminarii care necesită prezenţa studenţilor şi profesorilor în incinta facultăţii. Rugăm studenţii şi profesorii să citească cu atenţie regulamentul în vigoare referitor la timpul petrecut în clădirea facultăţii.

acum 3 luni

 

Toate ştirile »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Departamentul de Ştiinţa Mediului, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro