MagyarRomânăEnglish

Pagina principală / Ştiri /

acum 4 ani

Conferința de Știința Mediului în Bazinul Carpatic, ediția a 13-a, Cluj-Napoca

În perioada 5–8 aprilie 2017 a avut loc în Cluj-Napoca a 13-a ediție a Conferinței de Știința Mediului în Bazinul Carpatic, organizat de Departamentul Știința Mediului a Universității Sapientia din Cluj-Napoca și de Asociația Enviro Scientia. La conferință au participat circa 100 de persoane, majoritatea din România, Ungaria, Serbia, Slovacia și Ucraina.

În deschiderea conferinței, dr. Tonk Márton, decanul Faculțății de Științe și Arte, precum și dr. Urák István, președintele conferinței și dr. Mócsy Ildikó, președintele de onoare al conferinței au transmis urări de bine către participanți. Deschiderea oficială a fost urmată de prelegeri în plen, apoi de prezentarea, în următoarele două zile, în 12 secții a circa 80 de lucrări, respectiv a 20 de postere. Lucrările prezentate pot fi regăsite în volumul conferinței apărut sub egida Editurii Ábel. Conform tradiției, conferința s-a încheiat cu o cină festivă, urmată în data de 8 aprilie de o excursie în Grădina Zmeilor (jud. Sălaj) și în Grădina Botanică Vasile Fati din Jibou.

Mulțumim tuturor pentru ajutorul acordat în organizarea și desfășurarea conferinței, precum și participanților pentru interes și lucrări de bună calitate, care constituie garanția  continuării conferinței.

Ştiri

Minute Verzi cu dr. Ágnes Balázsi

Anita Deák de la Radio Agnus a condus un interviu cu dr. Ágnes Balázsi despre relaţia noastră cu natura. Colega noastră a accentuat importanţa acestei relaţii şi de asemenea a vorbit despre posibilităţile de a menţine această relaţie pe termen lung.

acum 2 luni

 

Începerea anului universitar pe timp de pandemie

În primele săptămâni din noul an academic accentul va fi pus pe orele de laborator şi seminarii care necesită prezenţa studenţilor şi profesorilor în incinta facultăţii. Rugăm studenţii şi profesorii să citească cu atenţie regulamentul în vigoare referitor la timpul petrecut în clădirea facultăţii.

acum 3 luni

 

Toate ştirile »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Departamentul de Ştiinţa Mediului, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro