MagyarRomânăEnglish

Pagina principală / Ştiri /

acum 8 ani

Excursie tematică la Sănduleşti

În mijlocul lunii octombrie (în data de 16-18) a avut loc al doilea excursie tematică la Sănduleşti, la care au participat aproape toţi studenţii şi mulţi profesori ai Departamentului de Ştiinţa Mediului.

Un traseu realizat a doua zi în Rezervaţia Naturală Cheile Turzii a oferit studenţilor posibilitatea de a colecta minerale şi plante, de a efectua analize chimice ai apei râului,  de a se urca pe platforma de calcar, însemnând o diferenţă de altitudine de 250 m, cu întoarcere în final la Sănduleşti. După un gulaş bogat, seara a avut loc un concurs la care studenţii au participat în grupe de câte 5 persoane, fiecare grupă atingând performanţă deosebită. Duminică la  cererea studenţilor s-a efectuat o vizită la salina din Turda.

 

 

Ştiri

Minute Verzi cu dr. Ágnes Balázsi

Anita Deák de la Radio Agnus a condus un interviu cu dr. Ágnes Balázsi despre relaţia noastră cu natura. Colega noastră a accentuat importanţa acestei relaţii şi de asemenea a vorbit despre posibilităţile de a menţine această relaţie pe termen lung.

acum 2 luni

 

Începerea anului universitar pe timp de pandemie

În primele săptămâni din noul an academic accentul va fi pus pe orele de laborator şi seminarii care necesită prezenţa studenţilor şi profesorilor în incinta facultăţii. Rugăm studenţii şi profesorii să citească cu atenţie regulamentul în vigoare referitor la timpul petrecut în clădirea facultăţii.

acum 3 luni

 

Toate ştirile »

Facebook

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jog Szak, Kolozsvár

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, Fotóművészet, Média Szak, Kolozsvár

Professzionális weblapkészítés

© 2011 Departamentul de Ştiinţa Mediului, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro